Het aftellen is begonnen: nog twee weken tot Diversity Day op 6 oktober. Al meer dan 200 bedrijven hebben zich aangemeld! Doet jouw bedrijf ook mee?

Activiteiten van bedrijven

De bedrijven die deelnemen aan Diversity Day zetten inclusie hoog op hun agenda. Zo organiseert ABN AMRO vijftig sessies rondom D&I tijdens een ‘Diversity Week’, lanceert KPN Nederland een game over inclusie en gaan collega’s bij de gemeente Rotterdam met elkaar in gesprek aan dialoogtafels. Naast grote partijen doen op 6 oktober ook veel mkb-bedrijven mee aan Diversity Day. Op Diversity Day zetten werkgevers een stap in de goede richting; de stip op de horizon is een arbeidsmarkt waarop een ieders talenten worden gewaardeerd en benut.

Ook meedoen? Meld je snel aan!

Op de website van Diversity Day zijn een aantal activiteiten van bedrijven uitgelicht. Laat je inspireren en organiseer ook een activiteit op 6 oktober! Er zijn nog een beperkt aantal Diversity Boxen beschikbaar. Dus meld je snel aan en ontvang een doosje vol inspiratie, inclusief het diversiteitskaartspel ‘Jezelf zijn werkt’. Met dit spel leer je je collega’s beter kennen door middel van prikkelende vragen en stellingen rondom diversiteit in gender, arbeidsvermogen, LHBTI+, leiderschap en meer!