vacatures

Op deze pagina vind je vacatures van bedrijven die zijn aangesloten bij het Charter Diversiteit. Zij hechten waarde aan een gemêleerd personeelsbestand. Diversiteit in Bedrijf draagt bij aan het wervingsproces door deze vacatures op de website te plaatsen, maar staat niet in voor de inhoud ervan. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met het desbetreffende bedrijf. 

Nuffic: onderzoeker/interne programma evaluator

Nuffic is op zoek naar een onderzoek/interne programma evaluator. Als onderzoeker werk je voor het programma Erasmus+ in het team Strategy & Innovation van de pijler Europa. In je takenpakket zit o.a. het uitvoeren of aansturen van onderzoek op gebied van internationalisering in het onderwijs, en de randvoorwaarden voor implementatie van een succesvol Erasmusplus programma. Iets voor jou? Ga dan naar de vacature via onderstaande knop!

Nuffic: coördinator digitalisering Erasmus+

Nuffic is op zoek naar een coördinator digitalisering voor het subsidieprogramma Erasmus+, het Europese programma voor internationalisering en samenwerking op het gebied van onderwijs. Als coördinator zal jij o.a. zorg dragen voor de ontwikkeling en implementatie van beleid voor digitalisering binnen het programma  Erasmus+. Wil jij een bijdragen leveren aan digitalisering binnen internationalisering van training en onderwijs in Nederland? Reageer dan snel via de onderstaande knop!

Nuffic: algemeen lid raad van toezicht

Nuffic is op zoek naar een algemeen lid voor de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht wordt samengesteld op basis van complementaire kennis, ervaring en persoonlijk profiel. Voor deze functie zijn ze op zoek naar iemand die goed geïnformeerd is over nationale en internationale ontwikkelingen in het onderwijs, het vermogen heeft netwerken te onderhouden, bestuurlijke ervaring heeft, een duidelijke visie heeft en collega’s kan meenemen door positief kritisch strategisch advies. Getriggerd? Reageer dan op de vacature via onderstaande knop!

Nuffic: lid van de auditcommissie

Nuffic is op zoek naar een lid van de auditcommisie. Deze commissie is één van de drie commissies binnen de Raad van Toezicht. Voor deze functie zoeken ze iemand die financieel-economisch en bedrijfsmatig sterk is onderlegd, die beschikt over een analytisch vermogen, kennis heeft van IT-processen en collega’s mee kan krijgen met een positief kritisch strategisch advies. Interesse? Reageer dan snel via onderstaande knop!

Savills: Account manager

Wil jij hoogwaardig vastgoed managen voor één van onze internationale klanten? Als Account Manager bouw en onderhoud je goede relaties met potentiële en bestaande klanten, om zowel de eigenaar / opdrachtgever als de huurders van de betreffende beheerde objecten tevreden te houden over onze dienstverlening. Je streeft dan ook altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en weet tegelijkertijd commerciële kansen te creëren. Interesse? Savills ziet jouw sollicitatie graag tegemoet!

Savills: diverse vacatures

Bij internationale vastgoedadviseur Savills maken de mensen het verschil. Ze staan bekend om hun positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Savills heeft verschillende vacatures openstaan. Staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Ze staan altijd open voor nieuw talent. 

De Lawei: Hoofd Horeca en Publieksservice

De Lawei is op zoek naar een Hoofd Horeca en Publieksservice voor 36 uur per week. Jij geeft leiding aan de afdelingen horea (30 medewerkers) en kaartverkoop/receptie (8 medewerkers). Met deze teams ben jij het gezicht van de organisatie en zorg je voor een optimale bezoekerservaring voor alle bezoekers. Dit en nog veel meer behoren tot je takenpakket. Interesse? Ga dan via de onderstaande knop naar de vacature en lever uiterlijk 11 augustus!

Colourful People: Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme (NCDR)

Om de aanpak van discriminatie (op alle gronden) te versterken is het kabiner op zoek naar een Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme (NCDR).  De NCDR is een regeringscommissaris die voor de komende drie jaar de aanpak van discriminatie samen met maatschappelijke organisaties en de overheid een sterke impuls moet geven. Ze zoeken een verbinder die wil pionieren en met natuurlijk gezag samen met maatschappelijke actoren en de overheid de aanpak van discriminatie weet te versterken. Is deze rol jou op het lijf geschreven? Reageer dan nu!

Geerts & partners: diverse vacatures

De vraag waarom organisaties uitstekend presteren, kent vaak hetzelfde antwoord: Het zijn de mensen die het onderscheid maken. Geerts & Partners richt zich op personen werkzaam op directie, bestuurs- en managementfuncties bij gemeentelijke en provinciale overheid in de zorg en het onderwijs. Heb je (management) ervaring in deze sectoren, dan nodigen ze je uit via onderstaande link de vacatures te bekijken. Wil je als interimmer aan de slag, schrijf je dan in bij hun bureau.

Gemeente Arnhem: diverse vacatures

Arnhem bouwt aan wat nog niet bestaat en zet zich in voor een toekomstbestendige stad. Ben jij iemand die zich hiervoor wil inzetten? Klik dan op link hieronder en kijk op wat voor manier jij je steentje kan bijdragen aan gemeente Arnhem!

Gemeente Arnhem

Gemeente Eindhoven: diverse vacatures

Eindhoven is het hart van Brainport Eindhoven. En bijzonder door de combinatie van technologie, design en kennis. Verbeelding, creativiteit en daadkracht gaan hier hand in hand. Dat maakt dat de stad altijd in beweging is en bruist van de energie. Wij maken samen Eindhoven. Wil jij ook voor Eindhoven werken?

 

EBBINGE: Meerdere (senior) Research Consultants

Als Research Consultant heb je een centrale rol in werving en selectie-trajecten en bouw je een netwerk van diverse kandidaten op. Je hebt afwisselend werk, gaat mee naar klanten, zoekt gestructureerd naar kandidaten, vindt en betrekt kandidaten voor bijv. directie, bestuur, RvT of RvC vacatures. Diversiteit en inclusie zijn voor Ebbinge en haar opdrachtgevers belangrijk. Heb je affiniteit met executive search/recruitment, DE&I en wil je ontwikkelen op het snijvlak van mens en organisatie, reageer dan nu!

EBBINGE: Senior Consultant Public & Health team

Het publieke en maatschappelijke domein staat voor grote vraagstukken. Dat vraagt om échte leiders. Met oog voor diversiteit, duurzaamheid en inclusie. Ebbinge is op zoek naar een collega, die de passie voor een toekomstgerichte maatschappelijke sector deelt. Je bent adviseur en leidt werving en selectie-trajecten voor directie, bestuur en RvT. Natuurlijk en betrokken gesprekspartner op bestuursniveau. Heb je affiniteit met DE&I, leiderschapsontwikkeling en organisatieadvies, reageer dan nu!

Marres: Vrijwilliger

Als vrijwilliger bij Marres ben je onderdeel van het huis en zijn bewoners. Jouw bijdrage is essentieel voor het verloop van de dagelijkse activiteiten op de vloer. Zo zal jij je bezighouden met o.a. het ontvangen van gasten, het bedienen van de kassa, suppoosten op zaal in de tentoonstelling en het ondersteunen bij openingen of andere evenementen. Word jij hier enthousiast van? Ga dan snel naar de vacature en reageer!

L'oréal Talent: open vacatures

L’oreal heeft een paar vacatures open staan. Het gaat om verschillende interessante stageplekken. Zo kan je hier terecht bij afdelingen als Business Development, Consumer & Market, Digital, Finance, Marketing of nog veel meer. Interessant? Ga dan nu naar de vacatures en kijk meteen wat erbij zit voor jou!

BNNVARA: SR. Backend developer

BNNVARA is op zoek naar een Sr. backend developer. Als backend developer werk je binnen een van onze multidisciplinaire SCRUM-teams van de Digital Studio. Er is flink wat ruimte voor eigen inbreng, kennisdeling, creativiteit en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Er wordt gewerkt volgens de TDD en Solid principes. Daarnaast wordt er gewerkt met asynchrone berichten om de datastores van de microservices te vullen. Hiermee wordt een perfect viewmodel voor de graphQL endpoints gecreëerd. Is deze rol jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel!

bnnvara

BNNVARA: Camjo (vrijdamiddag/avond)

BNNVARA is voor de Radio, online afdeling per +- half september/oktober op zoek naar een Camjo die tijdens de showuren alle video items filmt/edit, samen met het team nieuwe video items bedenkt die aansluiten bij de kernwaarden van de show en als camjo dit uitvoert/edit. Een gedeelte van de week (in samenspraak met het team) wordt gebruikt om items vooraf op te nemen en te editen voor de uitzending van die week. Iets voor jou? Reageer dan nu!

bnnvara

VPRO: videoredacteur

Dorst is het audiovisuele lab voor vernieuwing bij de VPRO. Bij Dorst ontwikkelen getalenteerde jonge makers vanuit alle windstreken uit Nederland programma’s, formats en zichzelf. Naast ruimte om te experimenteren biedt Dorst ook ondersteuning van ervaren VPRO medewerkers met als doel jong talent verder te laten ontwikkelen binnen de VPRO. Als videoredacteur word je onderdeel van een klein ambitieus team dat bestaat uit een eindredacteur, producer en stagiair. Je werkt tevens samen met een groot netwerk van Dorst-makers aan ontwikkeling, experiment en inclusie. Interesse? Reageer uiterlijk 8 augustus via onderstaande knop!

VPRO: Senior medewerker financiële administratie

Als senior medewerker controleer je de financiële administratie met de interne en externe informatiestromen en sluit je deze aan. Hiertoe heb je onder andere contact met de NPO. Ook werk je samen met de producers om de eindafrekeningen op te maken van projecten die door fondsen gefinancierd zijn. Daar waar nodig maak je stakeholders attent op de noodzakelijke Europese aanbestedingen. Dit en nog meer taken behoren tot je takenpakket. Interesse? Reageer uiterlijk 29 augustus via onderstaande knop!

BNNVARA: Marketing Medewerker Publiekswerving

BNNVARA is op zoek naar een Marketing Medewerker Publiekswerving. Je taken zijn o.a. het maken van wervingsplannen voor een aantal programma’s en zorgen dat deze plannen worden uitgevoerd. Ook richt je de marketingkanalen in die ertoe leiden dat de juiste doelgroepen een kaartje kopen. Enthousiast geworden? Reageer dan uiterlijk 5 augustus via onderstaande knop!

bnnvara

BNNVARA: Producent Non-fictie

BNNVARA is op zoek naar een producent Non-Fictie. Deze werkt samen met de Directeur Content en Producent Fictie en is verantwoordelijk voor het aanbod van (een deel van) de content op alle verschillende platforms van BNNVARA. Als producent Non-Fictie geef je de leiding aan verschillende non-fictie-programmateams en draag je de verantwoordelijkheid voor de (te ontwikkelen) content die past binnen de missie van BNNVARA. Dit en nog meer behoort tot je takenpakket. Interesse? Reageer dan uiterlijk 16 augustus via onderstaande knop!

bnnvara

VPRO: Medewerker Aankoop

Als medewerker aankoop ben je verantwoordelijk voor het administratieve proces rondom het aankopen van programma’s. Je stelt contracten op in Engels van alle aangekochte programma’s en controleert door externe partijen opgestelde contracten. Je zorgt dat de documenten voor beide partijen gereed zijn voor ondertekening binnen de aangegeven kaders. Bij onjuistheden contacteer je buitenlandse distributeurs. Dit en nog meer werkzaamheden behoren toe aan de medewerker Aankoop. Iets voor jou? Reageer dan snel!

VPRO: Hoofdredacteur Media

De hoofdredacteur maakt deel uit van de Hoofdredactie Media. De Hoofdredactie Media is de creatieve leiding van de VPRO. Het team bestaat uit drie personen en geeft vorm aan de inhoudelijke koers en mediastrategie van de VPRO; ontwikkelt daarin een heldere visie. De Hoofdredactie Media neemt het voortouw in de ontwikkeling van nieuwe programma’s en concepten die door multidisciplinaire redactieteams worden uitgewerkt. De Hoofdredactie vertegenwoordigt als geheel een grote diversiteit aan achtergronden, kennis, genres, thema’s en platformspecifiek vakmanschap. Ben jij de creatieve verhalenverteller die ze zoeken? Reageer nu!

MINISTERIE VAN FINANCIËN: Diverse vacatures

Het Ministerie van Financiën heeft verschillende vacatures openstaan. Het werk van het Ministerie van Financiën gaat over meer dan cijfers en geld alleen. Het gaat over mensen zoals jij en ik. Benieuwd hoe zij samen werken aan een financieel gezond Nederland? Bekijk de vacatures via de link hieronder!

ns: diverse vacatures

Bij de Nederlandse Spoorwegen staan diverse vacatures open. Zou je willen werken in de trein of op een van de stations? Is een kantoorfunctie iets voor jou, of ligt jouw expertise binnen techniek of IT? Kijk op de website of er voor jou iets bij zit.

Prorail: treinverkeersleider

Elke dag is anders in deze boeiende functie. Je hebt echter altijd hetzelfde doel: heel treinreizend Nederland veilig en zo efficiënt mogelijk de bestemming laten bereiken. Mensen én goederen.

Sia Partners: Manager Financial Services

Als manager ben je verantwoordelijk voor het managen van de teams en het leveren van projectwerk voor een reeks klanten. Jouw rol in het team is ook het begeleiden en ontwikkelen van junior teamleden. Je werkt vanuit het Sia Partners kantoor in Amsterdam of op locatie bij een klant. 

[Vertaald vanuit het Engels.]

Berenschot: diverse vacatures

Berenschot wil graag samen met jou aan duurzame vooruitgang werken. Via onderstaande link lees je meer over werken bij Berenschot. Ook vind je er alle vacatures, van consultancy functies tot traineeships en interne functies.

 

 

Muiderslot: vrijwilliger museumwinkel

Als gastvrije vrijwilliger in de museumwinkel verkoop je het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er schoon, netjes en gezellig uitziet.

Muiderslot: vrijwilliger museumcafé

Als vrijwilliger museumcafé bedien je de gasten vriendelijk en informeer je hen over het assortiment. Je zorgt voor een hygiënisch werkgebied en houdt het café netjes en schoon. Ook draag je bij aan een gastvrije sfeer.

GESLOTEN 

GESLOTEN | Prorail: Tendermanager Projecten

Een functie met veel verantwoordelijkheid en afwisseling. Je bezoekt projecten en hebt interactie met veel verschillende mensen. Je realiseert slimme inkoopstrategieën, nieuwe raamcontracten en aanbestedingen voor projecten die voornamelijk gericht zijn op de spoorinfra en binnen het stationsdomein vanuit ProRail. Iets voor jou?

GESLOTEN | Gemeente Arnhem: Senior Adviseur Onderzoek en Statistiek

Gemeente Arnhem is op zoek naar een Senior Adviseur Onderzoek en Statistiek.  Jij adviseert de directie, het cluster- en programmamanagement, de teams leefomgeving en de verbonden partijen als het gaat om informatie en onderzoek en werkt hierin nauw samen met andere disciplines. Vanuit jouw kennis en ervaring vertaal je informatiebehoefte in concrete onderzoeksprojecten. Door het slim combineren van verschillende databronnen, een goede databewerking en -analyse en kwalitatieve informatie haal je de antwoorden op onderzoeksvragen naar boven. Ben jij dé persoon die ze zoeken? Reageer dan nu!

Gemeente Arnhem

GESLOTEN | De Nieuwe Oost: Hoofd Marketing en Communicatie

De Nieuwe Oost is op zoek naar nieuw Hoofd Marketing en Communicatie. Als Hoofd Marketing en Communicatie bewaak je de marketingstrategie. Je houdt je bezig met de branding en positionering van de discipline theater & dans en het uitvoerende theater: Theater a/d Rijn. Lijkt dit je wat? Reageer snel!

GESLOTEN | MINISTERIE VAN FINANCIËN: Senior Adviseur Financieel Management en Bedrijfsvoering

Als Senior Adviseur Financieel Management en Bedrijfsvoering heb je een gevarieerd takenpakket. Zo zal jij je bezighouden met het voeren van gesprekken met de AR en ADR, tel je adviezen op voor de ambtelijke leiding en begeleid je andere dienstonderdelen van het ministerie. Ook help je mee met het bewaken van de voortgang van het oplossen van onvolkomenheden, bevindingen en aandachtspunten op het gebied van financieel beheer en bedrijfsvoering, die de ADR en de AR gesignaleerd hebben. Interesse?

GESLOTEN | SER: HR-assistent

De SER is op zoek naar een HR-assistent. In deze functie ben jij samen met het HR-team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van  het HR-beleid. De nadruk zal liggen op administratieve processen. Lijkt dit je wat? Reageer dan nu!

GESLOTEN | Ministerie van Algemene Zaken: Senior kennisadviseur

Het Ministerie van Algemene Zaken is op zoek naar een Senior kennisadviseur. Het werk als adviseur is zeer divers. Je draagt o.a. bij aan het ontwikkelen van nieuwe inzichten en theorieën en initieert activiteiten om deze kennis over te dragen. Interesse? Reageer dan nu!

 

GESLOTEN | Gemeente Eindhoven: Specialist Burgerzaken (junior)

Gemeente Eindhoven is op zoek naar een Specialist Burgerzaken (junior). Jij zal ervoor zorgen dat de inwoners van Eindhoven snel en vriendelijk worden geholpen bij hun aanvragen op het inwonersplein. Je verstrekt de juiste informatie en handelt de processen zorgvuldig af. In één jaar tijd zal je worden opgeleid tot zelfstandig specialist. Iets voor jou? Reageer dan nu!

 

GESLOTEN | Marres: Sound Engineer

Voor het project De Onzichtbare Collectie zoekt Marres op korte termijn een sound engineer. Als sound engineer verzorg je een soundlogo, bewerk en monteer je bestaande of nieuwe fragmenten en geef je advies in het digitaal aanbieden en presenteren van audiofragmenten. Is dit helemaal jouw ding? Reageer dan snel!

GESLOTEN | Glasnost: PR Account Assistant met Traineeship

Glasnost is op zoek naar een Account Assistant met een passie voor media en merken en talent voor coördinatie. In een driejarig traineeship groei je met een goede inzet van Account Assistant naar Account Executive en uiteindelijk naar Consultant. Het takenpakket als Account Assistant is zeer gevarieerd. Iets voor jou?

GESLOTEN | Gemeente Eindhoven: Medewerker Klantcontactcenter (KCC)

Ben jij op zoek naar een flexibele baan tijdens kantooruren en/of op zaterdag? Beantwoord jij graag vragen van onze inwoners over verschillende onderwerpen, om hen een stapje verder te helpen, en kun je je presenteren als het visitekaartje van gemeente Eindhoven? Dan heeft gemeente Eindhoven een leuke parttime baan voor jou!

 

GESLOTEN | VPRO: online redacteur Brommer op zee

Brommer op zee is een boekenprogramma van de VPRO op NPO2 met Wilfried de Jong en Ruth Joos als presentatoren. Het is een crossmediaal programma met een wekelijkse TV-uitzending, een levendige online boekenclub met eigen app en aanwezigheid op verschillende sociale media (bekijk alle informatie op vpro.nl/brommeropzee). De online redactie waarvan je deel uitmaakt bestaat uit een klein team van twee redacteuren en een samensteller die nauw samenwerken met de tv-redactie. Als online redacteur ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de website, nieuwsbrief en sociale media-kanalen van Brommer op zee. Interesse? Reageer nu!

GESLOTEN | Gemeente Arnhem: Senior Recruiter externe inhuur

Gemeente Arnhem is op zoek naar een Senior Recruiter externe inhuur. Als Inhuurspecialist breng je kennis van de flexibele arbeidsmarkt, ontwikkelingen en haar wet- en regelgeving mee. Hiermee bouw jij mee aan de centrale inhuurbalie. Met energie verbind jij mens en proces, optimaliseer je processen en automatisering en implementeer je nieuwe klanten binnen de inhuurbalie. Ben jij degene die het verschil komt maken? Reageer dan nu!

Gemeente Arnhem

GESLOTEN | Berenschot: traineevacatures

In oktober start Berenschot weer met een nieuwe traineegroep! Ze hebben diverse vacatures openstaan op startersniveau. Wil jij mooie bedrijven adviseren over uiteenlopende vraagstukken, en veel leren? Volg onderstaande link voor meer info!

GESLOTEN | NS: Manager techniek - Maastricht

De NS is op zoek naar een Manager techniek voor in Maastricht. Als Manager techniek zal jij een onderhoudsteam aansturen, zodat het onderhouds- en defectenproces goed verloopt. Daarnaast zorg je dat jouw team op tijd trainingen volgt om op de hoogte te blijven van de laatste vakkennis. Beschik jij over de juist leidinggevende kwaliteiten en communicatieve skills? Reageer dan nu!

GESLOTEN | Prorail: Contractmanager Infravernieuwers

Verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van diverse contracten: dat ben jij als contractmanager binnen de alliantie Rijkswaterstaat/ProRail. Jouw belangrijkste taak? Het beheersen van contractrisico’s die tijdens de projectduur (kunnen) ontstaan.

GESLOTEN | Prorail: junior Data Engineer

Als junior Data Engineer werk je samen met jouw collega’s in een DevOps datateam. Met elkaar ontwikkel je BI en Big Data oplossingen voor verschillende afdelingen in ProRail. Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan nu!

VACATURE plaatsen?

Bedrijven die zijn aangesloten bij het Charter Diversiteit kunnen een vacature laten plaatsen op deze pagina.* Stuur het volgende naar dib@ser.nl:

  • Link naar de openstaande vacature.
  • Logo (PNG.) van het bedrijf.
  • Datum waarop de vacature sluit.

*Maximaal twee per Charterondertekenaar.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten, publicaties en nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

 

Share This