vacatures

Op deze pagina vind je vacatures van bedrijven die zijn aangesloten bij het Charter Diversiteit. Zij hechten waarde aan een gemêleerd personeelsbestand. Diversiteit in Bedrijf draagt bij aan het wervingsproces door deze vacatures op de website te plaatsen, maar staat niet in voor de inhoud ervan. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met het desbetreffende bedrijf. 

Sia Partners: Manager Energy & Utilities

Als Manager Energy & Utilities begeleid je bedrijven tijdens de overgangsfase naar de “New Energy Reality”. Je gaat aan de slag met verschillende inspirerende projecten ondersteund door een team van Sia Partners consultants en / of klantvertegenwoordigers.

[Vertaald vanuit het Engels.]

Sia Partners: Manager Financial Services

Als manager ben je verantwoordelijk voor het managen van de teams en het leveren van projectwerk voor een reeks klanten. Jouw rol in het team is ook het begeleiden en ontwikkelen van junior teamleden. Je werkt vanuit het Sia Partners kantoor in Amsterdam of op locatie bij een klant. 

[Vertaald vanuit het Engels.]

Prorail: Platform Architect

Als Platform Architect ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van de platformen van de be- & bijsturing systemen van ProRail. Dit zijn mission critical systemen, omdat zij ervoor zorgen dat onze treinverkeersleiders hun werk kunnen blijven doen waardoor de trein blijft rijden. 

ns: lead platform developer (utrecht/amsersfoort)

Als Lead Platform bij de Nederlandse Spoorwegen geef je samen met architecten technische invulling aan het platform.  Dit is een greenfield project waarbij het platform van scratch wordt gebouwd. Daarbij heb je de keuze uit de nieuwste technieken.

ns: diverse vacatures

Bij de Nederlandse Spoorwegen staan diverse vacatures open. Zou je willen werken in de trein of op een van de stations? Is een kantoorfunctie iets voor jou, of ligt jouw expertise binnen techniek of IT? Kijk op de website of er voor jou iets bij zit.

vpro: Redacteur

Ben jij een online redacteur met een voorliefde voor buitenlandjournalistiek en nieuwsbrieven als journalistieke vertelvorm? Dan is deze vacature voor jou! Voor een nieuwe serie actuele buitenlandreportages met Bram Vermeulen zoekt VPRO op korte termijn een ervaren redacteur.

Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit: Ervaren (Toezichthoudend) dierenarts

Als Toezichthoudend dierenarts is jouw belangrijkste taak om mens en dier te beschermen. Je start vanuit huis en gaat met een auto van de NVWA op pad. Ze werken met een weekrooster zodat je altijd op tijd op de hoogte bent van jouw activiteit. Het kan voorkomen dat je in een week zo’n vijf verschillende locaties bezoekt in jouw regio.

 

vpro: Camerajournalist

Heb je ruime video-, geluid- en montage-ervaring en wil je een bijdrage leveren aan de (online) producties van zowel Argos als Medialogica? Voor het nieuwe online platform ‘argosonderzoekt.nl’ is VPRO op zoek naar een ervaren camerajournalist. 

NS: Senior engineer elektrotechniek - Haarlem

Als senior engineer elektrotechniek werk je met een grote diversiteit aan technieken. Je voelt je als een vis in het water in een sleutelrol waarbij je de wensen en eisen van klanten vertaalt naar technische oplossingen.

Prorail: treinverkeersleider

Elke dag is anders in deze boeiende functie. Je hebt echter altijd hetzelfde doel: heel treinreizend Nederland veilig en zo efficiënt mogelijk de bestemming laten bereiken. Mensen én goederen.

gesloten | Stichting NIM: accountmanager

Als accountmanager acquireer je bedrijven voor deelname aan de onderzoeken van Stichting Nederlandse Inclusiviteitsmonitor. Het doel van de stichting is om wetenschappelijke kennis over Diversiteit & Inclusiviteit (D&I) te verbinden aan vragen die er op dit gebied leven in de praktijk. 

gesloten | MINISTERIE VAN FINANCIËN: (Senior) beleidsmedewerker financieel risicomanagement

Als (senior) beleidsmedewerker financieel risicomanagement vorm jij onderdeel van de afdeling Beleid en Risiciomanagement Staatsschuld en Schatkist (BRS). Je komt te werken in een divers, open en sociaal team waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. We kunnen jouw

GESLOTEN | MINISTERIE VAN FINANCIËN: (Senior) adviseur bedrijfsvoering HR-control

Word je enthousiast van complexe vraagstukken en ben je van nature nieuwsgierig naar waarom de dingen gaan zoals ze gaan? Dan zit je bij ARMI en Control op de goede plek. Je adviseert de ambtelijke top van het ministerie van Financiën over strategische O&P-onderwerpen.

GESLOTEN | NS: ComIT - Functioneel lead architectuur - Utrecht

Ben jij een lead architect met visie, passie voor digitale transformatie en drive voor klantwaarde? Help jij NS mee betaalbare, duurzame deur-tot-deur reizen van wereldklasse realiteit te maken?

GESLOTEN | Berenschot: Teamlead Arbeidsmarkt & Mensen

Berenschot is op zoek naar een gedreven teamlead die het team Arbeidsmarkt & Mensen naar een hoger niveau weet te tillen. Ben jij een echte verbinder? En heb je ervaring op het gebied van arbeidsmarkt en strategisch HRM? Dan is deze vacature iets voor jou.

 

vpro: redacteuren

Heb jij een grote liefde voor boeken en lezen, ben je creatief en heb je redactie ervaring? Grijp dan je kans om deel uit te maken van een nieuw boekenprogramma!

GESLOTEN | gemeente arnhem: Sociaal Rechercheur

De gemeente Arnhem wil zoveel mogelijk Arnhemmers richting betaald werk helpen. Het voorkomen van fraude binnen het sociaal domein is daarbij een belangrijk onderdeel. Als sociaal rechercheur werk en inkomen verzamel jij op rechtvaardige en betrokken wijze de benodigde bewijslast.

GESLOTEN | soaids nederland: senior finance controller

Aidsfonds – Soa Aids Nederland is op zoek naar een gedreven en daadkrachtige senior finance controller. 

GESLOTEN | VPRO: Eindredacteur online/NPO3

Heb je originele programma-ideeën, affiniteit met nieuwe media en wil je jonge makers begeleiden en aansturen om de meest gave en innovatieve content te realiseren? VPRO is op korte termijn op zoek naar een eindredacteur online/NPO3.

VACATURE plaatsen?

Bedrijven die zijn aangesloten bij het Charter Diversiteit kunnen een vacature laten plaatsen op deze pagina.* Stuur het volgende naar dib@ser.nl:

  • Link naar de openstaande vacature.
  • Logo (PNG.) van het bedrijf.
  • Datum waarop de vacature sluit.

*Maximaal twee per Charterondertekenaar.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten, publicaties en nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

 

Share This