vacatures

Op deze pagina vind je vacatures van bedrijven die zijn aangesloten bij het Charter Diversiteit. Zij hechten waarde aan een gemêleerd personeelsbestand. Diversiteit in Bedrijf draagt bij aan het wervingsproces door deze vacatures op de website te plaatsen, maar staat niet in voor de inhoud ervan. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met het desbetreffende bedrijf. 

UWV: Chief Procesmanagement CIO Office Concern ICT

Het UWV is op zoek naar een Chief Procesmanagement CIO Office Concern ICT. Als Chief Procesmanagement Officer ben je verantwoordelijk voor het definiëren van strategie en beleid gericht op IV procesmanagement en de bijbehorende methoden, technieken en tools. Je richt het procesmanagement binnen de CIO Office in om de strategie en beleid vorm te geven voor de IV organisatie en bepaalt de daarvoor benodigde middelen en inzet. Meer weten? Klik op de onderstaande knop en reageer!

UWV

Nationale Opera & Ballet: monteur onderhoud theatertechniek

Nationale Opera & Ballet is op zoek naar naar een monteur onderhoud theatertechniek. De afdeling onderhoud theatertechniek zoekt een enthousiaste onderhoudsmonteur. Samen met negen andere monteurs ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de goede staat van de toneel technische installaties. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het lokaliseren en oplossen van storingen aan toneel technische installaties, het verrichten van preventief en correctief onderhoud voornamelijk op elektrotechnisch en op werktuigbouwkundig gebied, het meedenken bij het opstellen van specificaties t.b.v. vervangingsinvesteringen én het bijdragen bij het ontwerpen / bouwen van nieuwe installaties of aanpassen daarvan. Interesse? Reageer nu!

Nationale Opera & Ballet

Movisie: senior medewerker professionalisering sociaal werk

Movisie is op zoek naar een senior medewerker professionalisering sociaal werk. Als senior medewerker ga je onderdeel uitmaken van het team ‘Leren professionaliseren’. Dit team richt zich op het versterken van professionals in het sociaal domein en het versterken van het sociaal werk in Nederland. Je werkzaamheden bestaan uit het leiden, ontwikkelen en uitvoeren van projecten (adviestrajecten, onderzoeken, lerende praktijken) en zelfstandig acquireren. Je participeert daarnaast in diverse netwerken met andere organisaties relevant voor professionalisering. Interesse? Reageer nu!

BNNVARA: Medewerker klantenservice

BNNVARA is op zoek naar een medewerker klantsenservice. Als Medewerker Klantenservice op de afdeling Publieks- en Ledenservice ben jij het aanspreekpunt – en dus hét visitekaartje van BNNVARA- voor met name de (potentiële) leden van BNNVARA, de (potentiële) abonnees van de VARAgids, onze donateurs én onze kijkers, luisteraars en volgers van onze programma’s en uitingen. Je handelt inkomend telefoon-, post- en e-mailverkeer af en je verwerkt deze in onze administratie. Interesse? Reageer snel!

bnnvara

BNNVARA: Telemarketeer outbound PLS

BNNVARA is op zoek naar een telemarketeer outbound PLS. In deze functie benader je diverse (potentiële) klanten van BNNVARA telefonisch (warm) met passende aanbiedingen om ze te binden en te behouden voor ons. Je weet enthousiast en gemotiveerd het abonnement op de VARAgids of het lidmaatschap van BNNVARA te verkopen en bent in staat op een prettige manier mensen te benaderen. Iets voor jou? Reageer meteen!

bnnvara

UWV: Hoofd Business Control & Kwaliteit Concern ICT

Het UWV is op zoek naar een Hoofd Business Control & Kwaliteit Concern ICT. Het hoofd Business Control & Kwaliteit is met zijn of haar afdeling verantwoordelijk voor de inrichting en beheersing van de Planning en Control Cyclus van de ICT-uitgaven. Je rapporteert aan de CIO. Je takenpakket bestaat uit verschillende verantwoordelijkheden. Iets voor jou? Reageer via de onderstaande knop!

UWV

Ministerie van Algemene Zaken: Senior communicatieadviseur

Het Ministerie van Algemene Zaken is op zoek naar een senior communicatieadviseur. Je wordt als interim professional op verschillende communicatieopdrachten bij de Rijksoverheid gedetacheerd. Van kerndepartement tot uitvoeringsorganisatie, van directie Communicatie tot beleidsdirectie of interdepartementaal programma. Reageer snel!

Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Algemene Zaken: Communicatiestrateeg

Het Ministerie van Algemene Zaken is op zoek naar een communicatiestrateeg. Je wordt als interim professional op verschillende communicatieopdrachten bij de Rijksoverheid gedetacheerd. Van kerndepartement tot uitvoeringsorganisatie, van directie Communicatie tot beleidsdirectie of interdepartementaal programma. Iets voor jou? Reageer via de onderstaande knop!

Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Algemene Zaken: Woordvoerder

Het Ministerie van Algemene Zaken is op zoek naar een woordvoerder. Je wordt als interim professional op verschillende communicatieopdrachten bij de Rijksoverheid gedetacheerd. Het gaat om de ondersteuning van bewindspersonen, de ambtelijke top en commissies op complexe, en politiek gevoelige opdrachten op allerlei verschillende beleidsgebieden. Interesse? Reageer nu!

Ministerie van Algemene Zaken

Gemeente 's-Hertogenbosch: Financieel Economisch adviseur

Gemeente ‘s-Hertogenbosch is op zoek naar een financieel economisch adviseur. De (gemeentelijke) financiële administratie kent voor jouw geen geheimen. Je bent in staat achter de cijfers te kijken, deze te duiden en te vertalen naar een bestuurlijk advies. Je bezit het talent om dit in heldere, begrijpelijke bewoordingen te doen; zowel schriftelijk als mondeling. Je coördineert producten van de Planning & Controlcyclus. Heb je interesse? Reageer meteen!

VPRO: Productie assistent documentaires

De VPRO wil een inclusieve organisatie zijn, die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.
Als proactieve aanpakker ben je de spin in het web van de afdeling. Je biedt organisatorische, administratieve, coördinerende en praktische ondersteuning aan de hele redactie, zoals het ondersteunen bij fondsaanvragen, de archivering van documenten, agendabeheer, het notuleren bij redactievergaderingen en alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. filmfestivals. Dit en nog veel meer! Geïnteresseerd? Reageer dan nu!

gemeente arnhem: Projectmanager gebiedsontwikkeling

In jouw rol als projectmanager gebiedsontwikkeling zet jij je kennis en talent in voor de realisatie van de doelstellingen voor de stad en regio. Je houdt je bezig met de vele projecten, waarin verduurzaming een grote rol speelt. Je zorgt ervoor dat inwoners van Arnhem fijn kunnen wonen, werken en recreëren.

Savills: Account manager

Wil jij hoogwaardig vastgoed managen voor één van onze internationale klanten? Als Account Manager bouw en onderhoud je goede relaties met potentiële en bestaande klanten, om zowel de eigenaar / opdrachtgever als de huurders van de betreffende beheerde objecten tevreden te houden over onze dienstverlening. Je streeft dan ook altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en weet tegelijkertijd commerciële kansen te creëren. Interesse? Savills ziet jouw sollicitatie graag tegemoet!

Prorail: treinverkeersleider

Elke dag is anders in deze boeiende functie. Je hebt echter altijd hetzelfde doel: heel treinreizend Nederland veilig en zo efficiënt mogelijk de bestemming laten bereiken. Mensen én goederen.

Marres: Vrijwilliger

Als vrijwilliger bij Marres ben je onderdeel van het huis en zijn bewoners. Jouw bijdrage is essentieel voor het verloop van de dagelijkse activiteiten op de vloer. Zo zal jij je bezighouden met o.a. het ontvangen van gasten, het bedienen van de kassa, suppoosten op zaal in de tentoonstelling en het ondersteunen bij openingen of andere evenementen. Word jij hier enthousiast van? Ga dan snel naar de vacature en reageer!

Fontys Hogeschool Engineering: programmaleider van het Centre of Expertise High Tech Systems & Materials

Fontys is op zoek naar een programmaleider. Je gaat werken in het hart van de dynamische techniekwereld Brainport. Je gaat de komende jaren met het team invulling geven aan een groeiscenario van het CoE.  Als boegbeeld en netwerker breng je relevante spelers in deze wereld binnen Fontys en in de regio met elkaar in verbinding. Daardoor kunnen technisch gerelateerde en maatschappelijke vraagstukken leiden tot onderzoek en innovatie.

Ben jij bekend met de wereld van onderwijs en onderzoek in de techniek, ondernemend met een commerciële inslag, innovatief en creatief in denken en handelen? Reageer dan direct via de link.

FOAM: sales en distributie-coördinator

Foam is op zoek naar een sales en distributie-coördinator. Als sales en distributie-coördinator houd je je bezig met verschillende taken zoals het managen van de sales, circulatie, distributie, advertenties en partnerships van het Magazine – in lijn met de marketing- en fondsenwervingsstrategie en bijhouden van sales, assortiment en merchandise in de webshop van Foam. Weten wat nog meer tot jouw takenpakket behoort? Klik op de onderstaande knope en reageer!

MINISTERIE VAN FINANCIËN: beleidsmedewerker Europese Unie

Het Ministerie van Financiën is op zoek naar een beleidsmedewerker Europese Unie. Als beleidsmedewerker bij de afdeling Europese Unie in Den Haag bijt jij je samen met jouw collega’s vast in verschillende vraagstukken, zoals de prioriteiten van de Europese begroting en hoe om te gaan met nieuwe uitdagingen in de economische nasleep van de Covid-19-crisis. Zo helpen jullie de ambtelijke leiding, de minister en jouw collega’s in Brussel, Den Haag en andere EU-hoofdsteden vooruit met jouw adviezen. Interesse gewekt? Reageer snel!

Sia Partners: diverse vacatures

Sia Partners Nederland is op zoek naar divers talent. Ze zijn op zoek naar consultants voor verschillende rollen en sectoren zoals HR, Transformation & Change,  Marketing & Customer Experience, Financial Services, Energy & Utilities, of Data Science. Je werkt vanuit een prachtig kantoor in Amsterdam, hybride vanuit huis of op locatie bij de klant. Ben je toe aan een eerste of volgende stap in je carrére? Kijk dan snel op de onderstaande link voor de open vacatures. 

MINISTERIE VAN FINANCIËN: Senior jurist publiekrecht

Het Ministerie van Financiën is op zoek naar een senior jurist publiekrecht. Als senior jurist publiekrecht bij de directie Juridische Zaken (JZ) adviseer jij, bijvoorbeeld bij het opstellen van nieuwe wet- en regelgeving, onze diverse organisatieonderdelen over algemene juridische vraagstukken op het terrein van het staats- en bestuursrecht in brede zin. Meer weten? Reageer dan via de onderstaande knop!

Movisie: senior projectleider Doen wat werkt

Movisie is op zoek naar een senior projectleider Doen wat werkt. Als projectleider werk je in verschillende typen projecten, zoals projecten rondom kwaliteitsverbetering en beoordeling van sociale interventies, (evaluatie)onderzoeken en projecten gericht op realisatie van randvoorwaarden voor doorontwikkeling en gebruik van deze interventies. Je werkt mee aan het initiëren en opzetten van leer- en verbetertrajecten en neemt hieraan deel. Is deze rol jou op het lijf geschreven? Reageer dan nu!

Gemeente 's-Hertogenbosch: Financieel adviseur

Gemeente ‘s-Hertogenbosch is op zoek naar een financieel adviseur. Jij bent een competente daadkrachtige financieel deskundige, die de veranderingen die spelen binnen gemeenten als een uitdaging ziet. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en mede opstellen van de producten van de planning en control-cyclus (begroting, voorjaarsnota, jaarrekening en managementrapportages van de gemeente). Is dit iets voor jou? Reageer direct!

NJI: Projectondersteuner

Het NJI is op zoek naar een projectondersteuner. Als Projectondersteuner ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de administratie en correspondentie rondom de subsidieaanvragen. Je kan hierbij o.a. denken aan het toesten van compleetheid van subsidieaanvragen, het bijhouden van projectadministratie, het voeren van correspondentie rondom de subsidietrajecten en verwerken van gegevens in ICT-systemen. Houd jij van een administratieve functie? Reageer dan snel!

Nederlands Jeugdinstituut

Sia Partners: Manager Financial Services

Als manager ben je verantwoordelijk voor het managen van de teams en het leveren van projectwerk voor een reeks klanten. Jouw rol in het team is ook het begeleiden en ontwikkelen van junior teamleden. Je werkt vanuit het Sia Partners kantoor in Amsterdam of op locatie bij een klant. 

[Vertaald vanuit het Engels.]

EBBINGE: Senior Consultant Public & Health team

Het publieke en maatschappelijke domein staat voor grote vraagstukken. Dat vraagt om échte leiders. Met oog voor diversiteit, duurzaamheid en inclusie. Ebbinge is op zoek naar een collega, die de passie voor een toekomstgerichte maatschappelijke sector deelt. Je bent adviseur en leidt werving en selectie-trajecten voor directie, bestuur en RvT. Natuurlijk en betrokken gesprekspartner op bestuursniveau. Heb je affiniteit met DE&I, leiderschapsontwikkeling en organisatieadvies, reageer dan nu!

MINISTERIE VAN FINANCIËN: Diverse vacatures

Het Ministerie van Financiën heeft verschillende vacatures openstaan. Het werk van het Ministerie van Financiën gaat over meer dan cijfers en geld alleen. Het gaat over mensen zoals jij en ik. Benieuwd hoe zij samen werken aan een financieel gezond Nederland? Bekijk de vacatures via de link hieronder!

Savills: diverse vacatures

Bij internationale vastgoedadviseur Savills maken de mensen het verschil. Ze staan bekend om hun positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Savills heeft verschillende vacatures openstaan. Staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Ze staan altijd open voor nieuw talent. 

Berenschot: diverse vacatures

Berenschot wil graag samen met jou aan duurzame vooruitgang werken. Via onderstaande link lees je meer over werken bij Berenschot. Ook vind je er alle vacatures, van consultancy functies tot traineeships en interne functies.

 

 

ns: diverse vacatures

Bij de Nederlandse Spoorwegen staan diverse vacatures open. Zou je willen werken in de trein of op een van de stations? Is een kantoorfunctie iets voor jou, of ligt jouw expertise binnen techniek of IT? Kijk op de website of er voor jou iets bij zit.

L'oréal Talent: open vacatures

L’oreal heeft een paar vacatures open staan. Het gaat om verschillende interessante stageplekken. Zo kan je hier terecht bij afdelingen als Business Development, Consumer & Market, Digital, Finance, Marketing of nog veel meer. Interessant? Ga dan nu naar de vacatures en kijk meteen wat erbij zit voor jou!

Gemeente Arnhem: diverse vacatures

Arnhem bouwt aan wat nog niet bestaat en zet zich in voor een toekomstbestendige stad. Ben jij iemand die zich hiervoor wil inzetten? Klik dan op link hieronder en kijk op wat voor manier jij je steentje kan bijdragen aan gemeente Arnhem!

Gemeente Arnhem

Gemeente Eindhoven: diverse vacatures

Eindhoven is het hart van Brainport Eindhoven. En bijzonder door de combinatie van technologie, design en kennis. Verbeelding, creativiteit en daadkracht gaan hier hand in hand. Dat maakt dat de stad altijd in beweging is en bruist van de energie. Wij maken samen Eindhoven. Wil jij ook voor Eindhoven werken?

 

EBBINGE: Meerdere (senior) Research Consultants

Als Research Consultant heb je een centrale rol in werving en selectie-trajecten en bouw je een netwerk van diverse kandidaten op. Je hebt afwisselend werk, gaat mee naar klanten, zoekt gestructureerd naar kandidaten, vindt en betrekt kandidaten voor bijv. directie, bestuur, RvT of RvC vacatures. Diversiteit en inclusie zijn voor Ebbinge en haar opdrachtgevers belangrijk. Heb je affiniteit met executive search/recruitment, DE&I en wil je ontwikkelen op het snijvlak van mens en organisatie, reageer dan nu!

Geerts & partners: diverse vacatures

De vraag waarom organisaties uitstekend presteren, kent vaak hetzelfde antwoord: Het zijn de mensen die het onderscheid maken. Geerts & Partners richt zich op personen werkzaam op directie, bestuurs- en managementfuncties bij gemeentelijke en provinciale overheid in de zorg en het onderwijs. Heb je (management) ervaring in deze sectoren, dan nodigen ze je uit via onderstaande link de vacatures te bekijken. Wil je als interimmer aan de slag, schrijf je dan in bij hun bureau.

GESLOTEN 

GESLOTEN | BNNVARA: Bladmanager

BNNVARA is op zoek naar een bladmanager. Als Bladmanager van de VARAgids draag je (mede) zorg voor het commercieel exploiteren van de VARAgids en het bedenken van nieuwe mogelijkheden om lezers aan te trekken en te behouden. Zo zal je je o.a. bezighouden met het begeleiden van de ontwikkeling van het blad en het productieproces, en ontwikkel je mede het marketingplan voor de VARAgids. Dit en nog meer behoort tot je takenpakket als bladmanager. Interesse? Reageer meteen via onderstaande link!

bnnvara

GESLOTEN | BNNVARA: Marketing analist

BNNVARA is voor de afdeling Marketing Operations op zoek naar een marketing analist. Als Marketing Analist ben je verantwoordelijk voor het inrichten, beheren en optimaliseren van (marketing) campagnes en bepalen van de juiste groepen teneinde deze groepen op een passende manier te benaderen. Daarnaast richt je dashboards waarin je collega’s inzicht biedt in onze data en de voortgang van campagnes. Klinkt dit als iets voor jou? Reageer dan snel!

bnnvara

GESLOTEN | MINISTERIE VAN FINANCIËN: Senior onderzoeker integriteit

Het Ministerie van Financiën is op zoek naar een senior onderzoeker integriteit. Als senior onderzoeker waarborg jij de onderzoektechnische en methodologische kwaliteit van onderzoeken en begeleid en coach je het team. Tot je taken behoren o.a. het uitvoeren van feitenonderzoek, opstellen van onderzoeksplannen, dienen als gesprekspartner voor HR adviseurs en het ontwikkelen van risicoanalyses. Interesse? Reageer dan snel!

GESLOTEN | Gemeente Eindhoven: strategisch informatie adviseur

Als Strategisch informatie adviseur geef je als sparringpartner van de sectorhoofden en hun management team op C-level de ambities mede vorm. Uiteraard baseer je jouw inbreng ook op inzicht in de lopende programma’s, de veranderkracht van de organisatie en je ruime ervaring met informatievoorziening en samenhangende trends. Je beschikt over de kwaliteit om op flexibele wijze voortgang te boeken in complexe samenwerkingen waarbij je de beoogde resultaten voor ogen houdt én boekt. Je bent innovatief, creatief, je hebt lef en durft om verder te kijken. Je weet draagvlak in de organisatie en daarbuiten te creëren. Is gemeente Eindhoven op zoek naar jou? Reageer via de onderstaande link!

GESLOTEN | MINISTERIE VAN FINANCIËN: senior adviseurs

Het Ministerie van Financiën is op zoek naar verschillende Senior adviseurs op het gebied van informatievoorziening. Als adviseur houd je je bezig met informatievoorziening van de Generale Thesaurie, Fiscale zaken of de Rijksbegroting. Interesse? Klik op de onderstaande knop om meer informatie te krijgen over deze vacatures!

GESLOTEN | NPO: Directeur Financiën

De NPO is op zoek naar een Directeur Financiën. De Directie Financiën heeft als taak het tijdig in beeld brengen van financiële consequenties van (strategische) ontwikkelingen binnen de NPO, daar mede beleid en strategie op bepalen en om vanuit financieel oogpunt mede sturing te geven aan verandertrajecten. Iets voor jou? Reageer dan nu!

NPO

GESLOTEN | VPRO: Studioproducer/regisseur bij 3voor12 Radio

De VPRO wil een inclusieve organisatie zijn, die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.
Als studioproducer/regisseur ben je, achter de schermen, de ruggengraat van het programma 3voor12 Radio met presentator Sagid Carter. Je spart met Sagid en de muzieksamensteller over inhoud, energie en flow van het programma. ’s Avonds in de studio ben je Sagids klankbord: jij zorgt dat alles zo loopt dat zij zich volledig op het presenteren kan richten. Is dit iets voor jou? Reageer snel!

GESLOTEN | Movisie: senior onderzoeker basisvaardigheden

Als senior onderzoeker ga je binnen het expertisepunt aan de slag met het ontwikkelen en leiden van onderzoeken op het thema laaggeletterdheid en basisvaardigheden. Jij neemt het voortouw bij de ontwikkeling van de onderzoek agenda over basisvaardigheden, waarvoor je op de hoogte moet zijn van de laatste ontwikkelingen en trends in onderzoek en de praktijk. Je legt de verbinding naar andere relevante samenwerkingspartners en andere thema’s binnen Movisie. Het is daarom van belang dat je ook inhoudelijke verbindingen en interesses hebt in het voorkomen en aanpakken van andere thema’s zoals versterken van burgerbetrokkenheid, leefbaarheid in de wijken en andere opgaven gelinkt aan de versterking van de sociale basis. Reageer via onderstaande link!

GESLOTEN | Nederlands Jeugdinstituut: Functioneel beheerder

Als functioneel beheerder ben je breed inzetbaar op gebied van ICT-ondersteuning en ben je de schakel tussen de Shared Service Organisatie en gebruikers van de bedrijfsapplicaties. Je zorgt ervoor dat de functionaliteit van bedrijfsapplicaties en geleverde ICT-diensten blijven aansluiten bij de behoeften van gebruikers. 

GESLOTEN | VPRO: product owner multimediale uitgeverij gids

Als Productowner geef jij richting aan de dagelijkse werkzaamheden van een team van ontwikkelaars, zowel back- en frontend als design. Je maakt de vertaalslag van de strategische keuzes van de Multimediale Uitgeverij naar de technische realisatie daarvan. Je stelt het backlog samen, schrijft user stories, en prioriteert deze. Je aandachtsgebied ligt op de digitale productportfolio van de Multimediale Uitgeverij: vprogids.nl, VPRO Koos, en de gids-app. Dit en nog veel meer komt kijken bij jouw takenpakket. Interesse? Reageer snel!

GESLOTEN | VPRO: Senior medewerker financiële administratie

Als senior medewerker controleer je de financiële administratie met de interne en externe informatiestromen en sluit je deze aan. Hiertoe heb je onder andere contact met de NPO. Ook werk je samen met de producers om de eindafrekeningen op te maken van projecten die door fondsen gefinancierd zijn. Daar waar nodig maak je stakeholders attent op de noodzakelijke Europese aanbestedingen. Dit en nog meer taken behoren tot je takenpakket. Interesse? Reageer uiterlijk 29 augustus via onderstaande knop!

GESLOTEN | Muiderslot: vrijwilliger museumcafé

Als vrijwilliger museumcafé bedien je de gasten vriendelijk en informeer je hen over het assortiment. Je zorgt voor een hygiënisch werkgebied en houdt het café netjes en schoon. Ook draag je bij aan een gastvrije sfeer.

GESLOTEN | Muiderslot: vrijwilliger museumwinkel

Als gastvrije vrijwilliger in de museumwinkel verkoop je het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er schoon, netjes en gezellig uitziet.

GESLOTEN | De Lawei: Hoofd Horeca en Publieksservice

De Lawei is op zoek naar een Hoofd Horeca en Publieksservice voor 36 uur per week. Jij geeft leiding aan de afdelingen horea (30 medewerkers) en kaartverkoop/receptie (8 medewerkers). Met deze teams ben jij het gezicht van de organisatie en zorg je voor een optimale bezoekerservaring voor alle bezoekers. Dit en nog veel meer behoren tot je takenpakket. Interesse? Ga dan via de onderstaande knop naar de vacature en lever uiterlijk 11 augustus!

GESLOTEN | Nuffic: lid van de auditcommissie

Nuffic is op zoek naar een lid van de auditcommisie. Deze commissie is één van de drie commissies binnen de Raad van Toezicht. Voor deze functie zoeken ze iemand die financieel-economisch en bedrijfsmatig sterk is onderlegd, die beschikt over een analytisch vermogen, kennis heeft van IT-processen en collega’s mee kan krijgen met een positief kritisch strategisch advies. Interesse? Reageer dan snel via onderstaande knop!

GESLOTEN | Nuffic: coördinator digitalisering Erasmus+

Nuffic is op zoek naar een coördinator digitalisering voor het subsidieprogramma Erasmus+, het Europese programma voor internationalisering en samenwerking op het gebied van onderwijs. Als coördinator zal jij o.a. zorg dragen voor de ontwikkeling en implementatie van beleid voor digitalisering binnen het programma  Erasmus+. Wil jij een bijdragen leveren aan digitalisering binnen internationalisering van training en onderwijs in Nederland? Reageer dan snel via de onderstaande knop!

GESLOTEN |Nuffic: onderzoeker/interne programma evaluator

Nuffic is op zoek naar een onderzoek/interne programma evaluator. Als onderzoeker werk je voor het programma Erasmus+ in het team Strategy & Innovation van de pijler Europa. In je takenpakket zit o.a. het uitvoeren of aansturen van onderzoek op gebied van internationalisering in het onderwijs, en de randvoorwaarden voor implementatie van een succesvol Erasmusplus programma. Iets voor jou? Ga dan naar de vacature via onderstaande knop!

GESLOTEN | MINISTERIE VAN FINANCIËN: (Senior) adviseur algemene financiële en economische politiek

Het Ministerie van Financiën zoekt een adviseur Algemene Financiële en Economische Politiek. Als (senior) adviseur adviseer je over de volledige breedte van het financieel-economische beleid in Nederland, van de arbeidsmarkt en het belastingbeleid- tot de herziening van het toeslagenstelsel. Samen met collega’s houd je je bezig met nieuwe ideeën voor economische vraagstukken, zorg je samen met het team dat deze ideeën worden omgezet naar effectief beleid en krijg je bovendien de mogelijkheid en de ruimte om jezelf binnen het team te ontwikkelen. Ben je enthousiast geworden? Reageer dan nu!

GESLOTEN | Prorail: Adviseur Procurement Expertise Centrum

ProRail is op zoek naar een Adviseur Procurement Expertise Centrum. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor de juiste informatievoorziening en ondersteuning aan het tendermanagerment, zodat aanbestedingen nog beter lopen en er meer uniformiteit is als het gaat om geschiktheidseisen. Dit en nog veel meer behoort tot je takenpakket. Interesse? Reageer dan snel!

GESLOTEN | Nederlands Jeugdinstituut: adviseur HRM

Als vaste adviseur van een aantal teams, sta je voor leidinggevenden en medewerkers klaar met zowel gevraagd als ongevraagd advies. Omdat het een klein HR-team betreft, geef je advies in de volle breedte van het HR-vakgebied, denk aan in- en uitstroom, opleiding en ontwikkeling, gezondheid en verzuim, functioneren en belonen.

GESLOTEN | VPRO: Eindredacteur Dorst

De VPRO wil een inclusieve organisatie zijn, die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.
Loop je rond met originele programma-ideeën, heb je oog voor experiment en wil je jonge makers begeleiden om de meest gave en innovatieve producties te realiseren? Solliciteer dan vóór 5 september. 

GESLOTEN | BNNVARA: Camjo (vrijdamiddag/avond)

BNNVARA is voor de Radio, online afdeling per +- half september/oktober op zoek naar een Camjo die tijdens de showuren alle video items filmt/edit, samen met het team nieuwe video items bedenkt die aansluiten bij de kernwaarden van de show en als camjo dit uitvoert/edit. Een gedeelte van de week (in samenspraak met het team) wordt gebruikt om items vooraf op te nemen en te editen voor de uitzending van die week. Iets voor jou? Reageer dan nu!

bnnvara

GESLOTEN | BNNVARA: Producent Non-fictie

BNNVARA is op zoek naar een producent Non-Fictie. Deze werkt samen met de Directeur Content en Producent Fictie en is verantwoordelijk voor het aanbod van (een deel van) de content op alle verschillende platforms van BNNVARA. Als producent Non-Fictie geef je de leiding aan verschillende non-fictie-programmateams en draag je de verantwoordelijkheid voor de (te ontwikkelen) content die past binnen de missie van BNNVARA. Dit en nog meer behoort tot je takenpakket. Interesse? Reageer dan uiterlijk 16 augustus via onderstaande knop!

bnnvara

GESLOTEN | BNNVARA: SR. Backend developer

BNNVARA is op zoek naar een Sr. backend developer. Als backend developer werk je binnen een van onze multidisciplinaire SCRUM-teams van de Digital Studio. Er is flink wat ruimte voor eigen inbreng, kennisdeling, creativiteit en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Er wordt gewerkt volgens de TDD en Solid principes. Daarnaast wordt er gewerkt met asynchrone berichten om de datastores van de microservices te vullen. Hiermee wordt een perfect viewmodel voor de graphQL endpoints gecreëerd. Is deze rol jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel!

bnnvara

GESLOTEN | Prorail: Tendermanager Projecten

Een functie met veel verantwoordelijkheid en afwisseling. Je bezoekt projecten en hebt interactie met veel verschillende mensen. Je realiseert slimme inkoopstrategieën, nieuwe raamcontracten en aanbestedingen voor projecten die voornamelijk gericht zijn op de spoorinfra en binnen het stationsdomein vanuit ProRail. Iets voor jou?

GESLOTEN | Gemeente Arnhem: Senior Adviseur Onderzoek en Statistiek

Gemeente Arnhem is op zoek naar een Senior Adviseur Onderzoek en Statistiek.  Jij adviseert de directie, het cluster- en programmamanagement, de teams leefomgeving en de verbonden partijen als het gaat om informatie en onderzoek en werkt hierin nauw samen met andere disciplines. Vanuit jouw kennis en ervaring vertaal je informatiebehoefte in concrete onderzoeksprojecten. Door het slim combineren van verschillende databronnen, een goede databewerking en -analyse en kwalitatieve informatie haal je de antwoorden op onderzoeksvragen naar boven. Ben jij dé persoon die ze zoeken? Reageer dan nu!

Gemeente Arnhem

GESLOTEN | SER: HR-assistent

De SER is op zoek naar een HR-assistent. In deze functie ben jij samen met het HR-team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van  het HR-beleid. De nadruk zal liggen op administratieve processen. Lijkt dit je wat? Reageer dan nu!

GESLOTEN | Ministerie van Algemene Zaken: Senior kennisadviseur

Het Ministerie van Algemene Zaken is op zoek naar een Senior kennisadviseur. Het werk als adviseur is zeer divers. Je draagt o.a. bij aan het ontwikkelen van nieuwe inzichten en theorieën en initieert activiteiten om deze kennis over te dragen. Interesse? Reageer dan nu!

 

GESLOTEN | Ministerie van Algemene Zaken: Junior onderzoeksadviseur

Het Ministerie van Algemene Zaken is op zoek naar een Junior onderzoeksadviseur. De focus van jouw werkzaamheden ligt bij het geven van de onderzoeksondersteuning bij cross mediale voorlichtingscampagnes die de Rijksoverheid jaarlijks voert. Ook draag je door het adviseren over communicatieonderzoek bij aan het gericht bereiken van doelgroepen en realiseren van effecten. Iets voor jou? Reageer snel!

Ministerie van Algemene Zaken

GESLOTEN | WOMEN INC.: controller

WOMEN Inc. is op zoek naar een proactieve finance professional die een belangrijke rol gaat spelen bij het financieel beheer van de organisatie en haar unieke projecten. Je bent inhoudelijk sterk en proactief. Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan en word je enthousiast van de missie van WOMEN Inc.? Reageer dan snel via de onderstaande knop!

GESLOTEN | AT5: content strateeg

AT5 is op zoek naar een content strateeg. Als content strateeg zet je data en informatie om in concrete, relevante content strategie voor de nieuwsredactie, de productie van partnercontent en het distributieteam. Je monitort, analyseert en optimaliseert de digitale distributie en zorgt voor feedback, verbeteringen en nieuwe ideeën. Verder adviseer en onderbouw je strategische keuzes en weet je op elke doorvraag een antwoord te vinden. Meer weten? Klik op de onderstaande knop en reageer!

GESLOTEN | AT5: ervaren verslaggever crime- en politiezaken

AT5 is op zoek naar een ervaren verslaggever crime- en politiezaken. Als verslaggever specialiseer je je in crime- en politieverhalen. Een breed dossier, dat bijvoorbeeld ook achtergrondreportages met slachtoffers, interviews met de hoofdcommissaris en rechtszaken omvat. Naast dit dossier zul je ook algemene nieuwsverhalen maken. Interesse? Reageer snel!

GESLOTEN | Prorail: Specialist Finance & Accounting

ProRail is op zoek naar een specialist op het gebied van Finance & Accounting. Als Specialist Finance & Accounting ben je het ‘financiële geweten’ van de organisatie en de spil binnen Finance. Je schakelt tussen Administratie, Control en overige proceseigenaren. Inhoudelijk heb je dus een divers takenpakket. Of het nu gaat om vraagstukken of verbeterinitiatieven rond AO/IC, interne accounting standaarden, externe verslaggeving, compliance en data betrouwbaarheid, jij bent van alle markten thuis. Klinkt dit als muziek in de oren? Reageer dan nu via de onderstaande link!

GESLOTEN | Movisie: Senior projectleider informele zorg

Als senior projectleider haal je projecten en/of onderzoeksopdrachten binnen op het thema ‘informele zorg’, neem je het voortouw en ben je projectleider van deze opdrachten. Jij hebt jezelf al bewezen als expert op het thema informele zorg, hebt een relevant netwerk en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Interesse in het helpen voorkomen en aanpakken van thema’s gelinkt aan mensen in een kwetsbare situatie? Dan is deze functie wat voor jou! Reageer via de onderstaande link.

GESLOTEN | VPRO: Redacteur/researcher

De VPRO wil een inclusieve organisatie zijn, die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.
De redactie van Buitenhof, het politieke live interview- en discussieprogramma van de VPRO, BNNVARA en AVROTROS is op korte termijn op zoek naar een redacteur/researcher. In deze functie draag je gasten, voorstellen voor invalshoeken en thema’s aan. Ook verzamel en selecteer je relevante informatie voor het gekozen onderwerp. Dit en nog veel meer. Solliciteer nu vóór 19 september!

GESLOTEN | VPRO: eindredacteur Argos

Als eindredacteur stuur je de redactie van Argos, een professioneel team van onderzoeksjournalisten, aan. Hierbij heeft de wekelijkse radio-uitzending hoge prioriteit, naast het initiëren van meer shortform videoproducties. Je coacht en ondersteunt de programmamakers en redacteuren en neemt besluiten daar waar het nodig is. Je bent daarmee verantwoordelijk voor de eindredactie en de kwaliteit van het radioprogramma en de shortform video’s, alsmede de uitingen op de sociale media, human.nl en vpro.nl. Ben jij degene die redactieleden journalistiek scherp kan houden? Reageer nu!

GESLOTEN | Colourful People: Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme (NCDR)

Om de aanpak van discriminatie (op alle gronden) te versterken is het kabiner op zoek naar een Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme (NCDR).  De NCDR is een regeringscommissaris die voor de komende drie jaar de aanpak van discriminatie samen met maatschappelijke organisaties en de overheid een sterke impuls moet geven. Ze zoeken een verbinder die wil pionieren en met natuurlijk gezag samen met maatschappelijke actoren en de overheid de aanpak van discriminatie weet te versterken. Is deze rol jou op het lijf geschreven? Reageer dan nu!

GESLOTEN | Nuffic: algemeen lid raad van toezicht

Nuffic is op zoek naar een algemeen lid voor de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht wordt samengesteld op basis van complementaire kennis, ervaring en persoonlijk profiel. Voor deze functie zijn ze op zoek naar iemand die goed geïnformeerd is over nationale en internationale ontwikkelingen in het onderwijs, het vermogen heeft netwerken te onderhouden, bestuurlijke ervaring heeft, een duidelijke visie heeft en collega’s kan meenemen door positief kritisch strategisch advies. Getriggerd? Reageer dan op de vacature via onderstaande knop!

GESLOTEN | VPRO: Redacteur/researcher

Als redacteur maak je bezoekers wegwijs in het enorm diverse aanbod. Je verzamelt en selecteert informatie om verdiepende webteksten en context te schrijven bij de documentaires. Daarvoor ga je een hoop films kijken, interview je regisseurs en heb je contact met diverse bronnen uit binnen- en buitenland. Je neemt deel aan redactievergaderingen en draagt actief onderwerpen en voorstellen voor invalshoeken en thema’s aan. Hierbij maak je ook de vertaalslag naar onze uitingen op sociale media. Daarnaast kijk en selecteer je films van beginnende regisseurs voor Makers van Morgen. Je werkt nauw samen met de betrokken makers, presentatoren, eindredacteur en producer. Iets voor jou? Reageer snel!

GESLOTEN | Gemeente Eindhoven: DOMEINSECRETARIS

Gemeente Eindhoven is op zoek een domeinsecretaris. De domeinsecretaris is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aan het bestuur aangeleverde stukken en bewaakt een effectief besluitvormingsproces. Jij coördineert en faciliteert dit proces zo dat alle voorstellen tijdig kunnen worden aangeboden en niets het effectieve verloop van de besluitvormende vergaderingen in de weg staat. Iets voor jou? Reageer snel!

GESLOTEN | Gemeente Arnhem: contractmanager vastgoed

Als contractmanager bij gemeente Arnhem ben jij verantwoordelijk voor de inkoopcontracten op het gebied van vastgoed. Arnhem is een stad in beweging. Het maatschappelijk vastgoed van Arnhem is zeer divers en met een portefeuille van meer dan 200.000m² BVO vind je in deze functie meer dan genoeg uitdaging terug. Reageer snel via onderstaande link!

GESLOTEN | BNNVARA: Marketing Medewerker Publiekswerving

BNNVARA is op zoek naar een Marketing Medewerker Publiekswerving. Je taken zijn o.a. het maken van wervingsplannen voor een aantal programma’s en zorgen dat deze plannen worden uitgevoerd. Ook richt je de marketingkanalen in die ertoe leiden dat de juiste doelgroepen een kaartje kopen. Enthousiast geworden? Reageer dan uiterlijk 5 augustus via onderstaande knop!

bnnvara

GESLOTEN | VPRO: Medewerker Aankoop

Als medewerker aankoop ben je verantwoordelijk voor het administratieve proces rondom het aankopen van programma’s. Je stelt contracten op in Engels van alle aangekochte programma’s en controleert door externe partijen opgestelde contracten. Je zorgt dat de documenten voor beide partijen gereed zijn voor ondertekening binnen de aangegeven kaders. Bij onjuistheden contacteer je buitenlandse distributeurs. Dit en nog meer werkzaamheden behoren toe aan de medewerker Aankoop. Iets voor jou? Reageer dan snel!

GESLOTEN | VPRO: videoredacteur

Dorst is het audiovisuele lab voor vernieuwing bij de VPRO. Bij Dorst ontwikkelen getalenteerde jonge makers vanuit alle windstreken uit Nederland programma’s, formats en zichzelf. Naast ruimte om te experimenteren biedt Dorst ook ondersteuning van ervaren VPRO medewerkers met als doel jong talent verder te laten ontwikkelen binnen de VPRO. Als videoredacteur word je onderdeel van een klein ambitieus team dat bestaat uit een eindredacteur, producer en stagiair. Je werkt tevens samen met een groot netwerk van Dorst-makers aan ontwikkeling, experiment en inclusie. Interesse? Reageer uiterlijk 8 augustus via onderstaande knop!

GESLOTEN | Marres: Sound Engineer

Voor het project De Onzichtbare Collectie zoekt Marres op korte termijn een sound engineer. Als sound engineer verzorg je een soundlogo, bewerk en monteer je bestaande of nieuwe fragmenten en geef je advies in het digitaal aanbieden en presenteren van audiofragmenten. Is dit helemaal jouw ding? Reageer dan snel!

GESLOTEN | Glasnost: PR Account Assistant met Traineeship

Glasnost is op zoek naar een Account Assistant met een passie voor media en merken en talent voor coördinatie. In een driejarig traineeship groei je met een goede inzet van Account Assistant naar Account Executive en uiteindelijk naar Consultant. Het takenpakket als Account Assistant is zeer gevarieerd. Iets voor jou?

GESLOTEN | Gemeente Eindhoven: Medewerker Klantcontactcenter (KCC)

Ben jij op zoek naar een flexibele baan tijdens kantooruren en/of op zaterdag? Beantwoord jij graag vragen van onze inwoners over verschillende onderwerpen, om hen een stapje verder te helpen, en kun je je presenteren als het visitekaartje van gemeente Eindhoven? Dan heeft gemeente Eindhoven een leuke parttime baan voor jou!

 

GESLOTEN | VPRO: online redacteur Brommer op zee

Brommer op zee is een boekenprogramma van de VPRO op NPO2 met Wilfried de Jong en Ruth Joos als presentatoren. Het is een crossmediaal programma met een wekelijkse TV-uitzending, een levendige online boekenclub met eigen app en aanwezigheid op verschillende sociale media (bekijk alle informatie op vpro.nl/brommeropzee). De online redactie waarvan je deel uitmaakt bestaat uit een klein team van twee redacteuren en een samensteller die nauw samenwerken met de tv-redactie. Als online redacteur ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de website, nieuwsbrief en sociale media-kanalen van Brommer op zee. Interesse? Reageer nu!

GESLOTEN | Gemeente Arnhem: Senior Recruiter externe inhuur

Gemeente Arnhem is op zoek naar een Senior Recruiter externe inhuur. Als Inhuurspecialist breng je kennis van de flexibele arbeidsmarkt, ontwikkelingen en haar wet- en regelgeving mee. Hiermee bouw jij mee aan de centrale inhuurbalie. Met energie verbind jij mens en proces, optimaliseer je processen en automatisering en implementeer je nieuwe klanten binnen de inhuurbalie. Ben jij degene die het verschil komt maken? Reageer dan nu!

Gemeente Arnhem

GESLOTEN | De Nieuwe Oost: Hoofd Marketing en Communicatie

De Nieuwe Oost is op zoek naar nieuw Hoofd Marketing en Communicatie. Als Hoofd Marketing en Communicatie bewaak je de marketingstrategie. Je houdt je bezig met de branding en positionering van de discipline theater & dans en het uitvoerende theater: Theater a/d Rijn. Lijkt dit je wat? Reageer snel!

GESLOTEN | MINISTERIE VAN FINANCIËN: Senior Adviseur Financieel Management en Bedrijfsvoering

Als Senior Adviseur Financieel Management en Bedrijfsvoering heb je een gevarieerd takenpakket. Zo zal jij je bezighouden met het voeren van gesprekken met de AR en ADR, tel je adviezen op voor de ambtelijke leiding en begeleid je andere dienstonderdelen van het ministerie. Ook help je mee met het bewaken van de voortgang van het oplossen van onvolkomenheden, bevindingen en aandachtspunten op het gebied van financieel beheer en bedrijfsvoering, die de ADR en de AR gesignaleerd hebben. Interesse?

GESLOTEN | Gemeente Eindhoven: Specialist Burgerzaken (junior)

Gemeente Eindhoven is op zoek naar een Specialist Burgerzaken (junior). Jij zal ervoor zorgen dat de inwoners van Eindhoven snel en vriendelijk worden geholpen bij hun aanvragen op het inwonersplein. Je verstrekt de juiste informatie en handelt de processen zorgvuldig af. In één jaar tijd zal je worden opgeleid tot zelfstandig specialist. Iets voor jou? Reageer dan nu!

 

VACATURE plaatsen?

Bedrijven die zijn aangesloten bij het Charter Diversiteit kunnen een vacature laten plaatsen op deze pagina.* Stuur het volgende naar dib@ser.nl:

  • Link naar de openstaande vacature.
  • Logo (PNG.) van het bedrijf.
  • Datum waarop de vacature sluit.

*Maximaal twee per Charterondertekenaar.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten, publicaties en nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

 

Share This