Op de foto: Serge Kornuyt, oprichter Het Beginstation en Sacha de Boer, fotograaf.

Op donderdag 12 september overhandigde fotograaf Sacha de Boer de foto’s voor de Award Diversiteit in Bedrijf 2019. Royal Schiphol Group ontving de Award in de categorie ‘grote bedrijven’ voor het initiatief ‘Luchtvaart Inclusief’. C. Kornuyt BV kreeg de Award in de categorie ‘mkb’ voor Het Beginstation. Als prijs maakte Sacha de Boer een foto op locatie die de diversiteit in de organisaties weerspiegelt. Zij presenteerde de foto’s tijdens de Charterbijeenkomst ‘Inclusief werven en selecteren’, georganiseerd door Diversiteit in Bedrijf in samenwerking met de Gemeente Hilversum. 

Royal Schiphol Group maakt luchtvaart inclusief

Royal Schiphol Group ontving de Award Diversiteit in Bedrijf 2019 voor het initiatief ‘Luchtvaart Inclusief’ dat wordt uitgevoerd door Luchtvaart Community Schiphol (LCS). Samen met meer dan veertig werkgevers op de luchthaven Schiphol biedt LCS kansen voor mensen die door een arbeidsbeperking afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Sacha de Boer maakte voor hen onderstaande foto.

Luchtvaart Community Schiphol. Foto: Sacha de Boer.

Het Beginstation kijkt naar de mogelijkheden

Het Beginstation, een initiatief van C. Kornuyt BV, brengt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt samen om ideeën en producten te ontwikkelen die de circulaire economie een impuls geven. Werkzoekenden kunnen hierdoor ervaring opdoen en makkelijker een nieuwe baan vinden. Sacha de Boer maakte onderstaande foto voor Het Beginstation.

Het Beginstation. Foto: Sacha de Boer.

Award Diversiteit in Bedrijf

De Award Diversiteit in Bedrijf is voor een ondertekenaar van het Charter Diversiteit die een opmerkelijke best practice laat zien om diversiteit en inclusie op de werkvloer te stimuleren. Criteria voor de best practice zijn: vernieuwend, overdraagbaar en effectief. Dit jaar werd de Award voor de tweede keer uitgereikt tijdens het Nationaal Event Diversiteit op 4 april. In 2018 ging de Award naar Asito in de categorie ‘grote bedrijven’ en naarComputer Futures in de categorie ‘mkb’.