L’Oréal is een van de ondertekenaars van het Charter Diversiteit. Het bedrijf is opzoek naar deelnemers voor hun mentorprogramma in het kader van diversiteit en inclusie. Zie hieronder de oproep:

Zit jij in je afstudeerfase of ben jij net afgestudeerd van een WO opleiding met een focus in Sales, Supply Chain, Business, Marketing, Finance of Digital? Wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt en een bijdrage leveren in het kader van ‘’Beauty for all”?

Graag attendeer ik je op het mentorprogramma van L’Oréal. Tijdens dit mentorprogramma zal je gekoppeld worden aan een professional van L’Oréal. In het programma staat jouw professionele ontwikkeling centraal en je mentor fungeert als sparringpartner die je kennis en tips & tricks kan meegeven uit het bedrijfsleven. Daarnaast hoopt de professional veel van jou te leren tijdens dit traject, om L’Oréal nog diverser en inclusiever te maken.

Aan het begin van het programma krijg je genoeg tijd om je mentor te leren kennen. Vervolgens zullen jullie 1x per maand samenkomen om onderwerpen te bespreken die jou bezighouden. Jij zal, met ondersteuning van je mentor, een plan van aanpak opstellen voor jouw succesvolle overgang naar de arbeidsmarkt. De mentoren zullen, met ondersteuning van jou, een plan van aanpak opstellen om L’Oréal nog diverser en inclusiever te maken.

Laat deze kans niet schieten om je succesvol voor te bereiden op de arbeidsmarkt!

Benieuwd of dit mentorprogramma bij jou past? Lees hier meer.

Deadline voor aanmelden is 25 februari 2019.

Mocht je vrienden of familie hebben die dit (ook) interessant zouden vinden, stuur de informatie gerust door.