In mei 2021 vindt de eerste Europese maand van de Diversiteit plaats! Deze maand wordt mogelijk gemaakt door de Europese Commissie in samenwerking met de Charters Diversiteit van 26 landen. Deze feestmaand onderstreept het belang van diversiteit en inclusie op de werkvloer én in de samenleving, overal in de EU. Wij inspireren en motiveren bedrijven gedurende deze hele maand om mee te doen met de Nederlandse Diversity Day op 5 oktober 2021! Wat staat er op het programma?

4 mei: European diversity month launch event | 10.00 uur – 12.00 uur

Op 4 mei wordt de Europese Diversity Month afgetrapt met een inspirerende bijeenkomst op topniveau. EU Commissioner Helena Dalli geeft een keynote genaamd “Beautiful and Diverse Europe – making it reality for everyone”. Ook wordt Terence Guiamo (Global Director Inclusion, Diversity & Belonging bij JustEatTakeaway.com) geïnterviewd over de uitdagingen die je als lid van een minderheidsgroep tegenkomt op de werkvloer.

Kijk hier voor het volledige programma en meer informatie.

18 mei: Diversity day inspiratiesessie | 14.00 uur – 15.30 uur

Doe mee aan deze bijzonderdere sessie op 18 mei, en laat je inspireren en informeren over Diversity Day op 5 oktober 2021! Maartje Laterveer (Diversiteit & Inclusie Manager bij Deloitte) geeft een keynote over het onderzoek Uncovering Talent’ , en Gershwin Bonevacia (stadsdichter van Amsterdam 2019) treedt op met een prachtige spoken word-toedracht. Ook presenteren meerdere bedrijven de activiteiten die zij voor Diversity Day 2020 organiseerden en wat dit teweeg heeft gebracht.

Binnenkort maken we het volledige programma bekend via onze website. Meld je alvast aan!