Al ruim vijftig bedrijven hebben zich aangemeld voor Diversity Day! Zij organiseren op 1 oktober een activiteit in het teken van diversiteit en inclusie. Viert jouw bedrijf Diversity Day ook mee? Meld je aan
vóór 1 september en maak kans op een bezoek van een bekende mystery guest.

Dit jaar lanceert Diversiteit in Bedrijf voor de eerste keer Diversity Day in Nederland in samenwerking met dertien bedrijven onder het motto ‘Jezelf zijn werkt’. Hiermee vieren we de kracht van diversiteit en inclusie op de werkvloer. Bedrijven organiseren een eigen activiteit om hier aandacht voor te vragen. Op de activiteitenpagina van www.diversityday.nl laten we een aantal voorbeelden zien. Meer inspiratie nodig? Neem dan contact met ons op!

Heb jij de winnende Diversity Box?

Speciaal voor Diversity Day hebben we een Diversity Box samengesteld. Wil jij deze ook ontvangen? Meld je dan aan via de website en vink de optie ‘Diversity Box ontvangen’ aan.

In de boxen zit een set ansichtkaarten die samen de woorden ‘Diversity Day’ vormen. In een van de boxen zit een speciale letter ‘S’ die er uitziet zoals op onderstaande afbeelding. Heb jij de special ‘S’ in handen? Dan krijgt jouw bedrijf een workshop ‘Divers werven en selecteren’ cadeau!

Stuur een mailtje met een foto van de winnende letter ‘S’ naar info@diversityday.nl. Dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Vragen? 

Mail naar info@diversityday.nl of bel ons op het nummer +31 (0)70 – 3 499 576.

Kijk op de website www.diversityday.nl voor meer informatie en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven!