Het coronavirus heeft veel impact op bedrijven en de medewerkers. We zitten in een moeilijke periode, waarin saamhorigheid en verbinding heel belangrijk zijn. Dit jaar vraagt Diversity Day om flexibiliteit en nóg meer creativiteit. Denk bij het organiseren van activiteiten aan online mogelijkheden, zoals een webinar of een inspirerende publicatie. Via social media blijven deelnemende bedrijven met elkaar in verbinding door berichten te delen met #diversityday.

Meer dan 250 bedrijven doen mee!

De bedrijven die deelnemen aan Diversity Day zetten inclusie hoog op hun agenda. Zo organiseert ABN AMRO vijftig sessies rondom D&I tijdens een ‘Diversity Week’, lanceert KPN Nederland een game over inclusie en lopen medewerkers bij ProRail een ‘Diversity Walk’. Naast grote partijen doen op 6 oktober ook veel mkb-bedrijven mee aan Diversity Day. Op Diversity Day zetten werkgevers een stap in de goede richting; de stip op de horizon is een arbeidsmarkt waarop een ieders talenten worden gewaardeerd en benut.

OOK MEEDOEN? MELD JE SNEL AAN!

Op de website van Diversity Day zijn een aantal activiteiten van bedrijven uitgelicht. Laat je inspireren en organiseer ook een activiteit op 6 oktober! Er zijn nog een beperkt aantal Diversity Boxen beschikbaar. Dus meld je snel aan en ontvang een doosje vol inspiratie, inclusief het diversiteitskaartspel ‘Jezelf zijn werkt’. Met dit spel leer je je collega’s beter kennen door middel van prikkelende vragen en stellingen rondom diversiteit in gender, arbeidsvermogen, LHBTI+, leiderschap en meer!

MEER INFORMATIE?

Kijk voor meer informatie op de website www.diversityday.nl 

Vragen? Neem contact op met Diversiteit in Bedrijf, initiatiefnemer van Diversity Day:
diversityday@ser.nl / 070 – 3 499 576

Volg de social media pagina’s van Diversity Day om op de hoogte te blijven:

DIVERSITY DAY IS EEN INITIATIEF VAN DIVERSITEIT IN BEDRIJF IN SAMENWERKING MET: