Computer Futures won de Award Diversiteit in Bedrijf 2018 in de categorie ‘mkb’. Als prijs maakte fotograaf Sacha de Boer een foto die de diversiteit in de organisatie weerspiegelt. Op maandag 26 november overhandigde zij de prijs aan Albert van Reenen, directeur Computer Futures (Benelux en Frankrijk) tijdens de maandelijkse ‘business update’ op het kantoor.

Foto door Sacha de Boer

Computer Futures is een recruitmentbureau voor techspecialisten dat veel waarde hecht aan een evenwichtige man-vrouwverdeling op de werkvloer en in de top. Binnen drie jaar verhoogden zij het percentage vrouwen in het managementteam van slechts tien procent naar veertig procent. Het bijzondere is dat het bedrijf het draagvlak hiervoor ook onder mannelijke managers wist te versterken door het flexibiliseringsbeleid uit te breiden tot alle werknemers. Zo werd het vaderschapsverlof van twee dagen verlengd tot twee weken. Daarom koos Sacha de Boer ervoor om onder andere de directeur van het bedrijf, Albert van Reenen, samen met zijn zoontje op de foto te zetten. Zie hier het prachtige resultaat:

Asito B.V. won de Award Diversiteit in Bedrijf 2018 in de categorie ‘grote bedrijven’ en ontving de prijs tijdens het Nationaal Integratiediner. Klik hier voor het verslag van de overhandiging en de foto gemaakt door Sacha de Boer.