In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen organiseert Diversiteit in Bedrijf een Charterbijeenkomst voor de sectoren transport, logistiek en vervoer. Een nieuwe groep werkgevers uit deze sectoren, waaronder Arriva, C.&H. Euser Transport B.V., Fietsersbond, GVB, ProRail, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Simon Loos, Trevvel en QBuzz zal het Charter Diversiteit ondertekenen.

programma

09.30 uur Inloop met koffie en thee.

10.00 uur Welkom en introductie door dagvoorzitter Alice Odé, projectleider Diversiteit in Bedrijf.

10.10 uur Een kijkje in de keuken van de Nederlandse Spoorwegen door Marjan Rintel, directeur Operaties NS.

10.25 uur Gastspreker Willem de Vries, directeur Sectorinstituut Transport en Logistiek.

10.40 uur Ondertekening van het Charter Diversiteit onder leiding van de dagvoorzitter en fotoshoot met de ondertekenaars.

10.50 uur Pauze.

11.10 uur Workshop ‘Check INclusiviteit’ onder leiding van Bettina Haarbosch, Programmamanager Diversiteit & Inclusie NS. In deze workshop checken deelnemers met elkaar in om uit te checken wat inclusie betekent. Wat is jouw norm? Wat die van je omgeving? Het antwoord op die vragen is het startpunt om te bepalen wat de gezamenlijke norm is voor een inclusieve werkomgeving.

12.10 uur Afsluiting door de dagvoorzitter.

12.15 uur Tijd om te netwerken tijdens de lunch.

Klik hier voor de uitnodiging en het programma in pdf.

Praktische informatie

Locatie: NS – Hoofdkantoor, Congreszaal ‘t Trefpunt, Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht
Aanmelden: U kunt zich aanmelden vóór dinsdag 27 november via info@stvda.nl. Deelname is op uitnodiging en exclusief voor de ondertekenaars van het Charter Diversiteit.