Diversiteit in bedrijf lanceert de ‘Diversity Academy’ voor verdieping van kennis over diversiteit en inclusie. Onderzoekers en wetenschappers presenteren op speciale bijeenkomsten de resultaten van recent onderzoek en gaan met hierover met de deelnemers in debat. De ‘Diversity Academy’ is exclusief voor ondertekenaars van het Charter Diversiteit die een rapportage hebben ingediend.

De ondertekenaars van het Charter Diversiteit hebben uiteenlopende acties ondernomen om diversiteit en inclusie op de werkvloer te stimuleren. Regioplan Beleidsonderzoek heeft de aanpak van 30 bedrijven geïnventariseerd. De uitkomst van dit onderzoek laat zien welke instrumenten het meest worden benut en hoe deze bijdragen aan meer diversiteit en inclusie.

Op de eerste ‘Diversity Academy’ van Diversiteit in Bedrijf presenteert Regioplan de resultaten van het onderzoek. PostNL geeft aansluitend een presentatie over het eigen beleid en de aanpak op basis van intern onderzoek.

Datum: 26 februari 2019
Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur 
Plaats:  PostNL, Prinses Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag
Aanmelden: de Charterbijeenkomst is exclusief voor ondertekenaars van het Charter Diversiteit die een rapportage hebben ingediend. Aanmelden kan via info@stvda.nl

Klik hier voor de uitnodiging en het programma.