Divers Personeelsbestand en inclusieve bedrijfsvoering, wat is dat en wat betekent dit voor mij?

Young Global People organiseert tot en met december The YGP Diversity E-tour. The YGP Diversity E-Tour is een virtuele tour met verschillende online activiteiten om verbinding te leggen tussen inspirerende & gepassioneerde sprekers, topwerkgevers en multiculturele talenten.

Tijdens het webinar op 20 november komt het project Diversiteit in Bedrijf van de Sociaal- Economische Raad (SER) aan bod. Zo zal er worden ingegaan op de verschillende dimensies van diversiteit die ten grondslag liggen aan het bevorderen van een divers personeelsbestand en een inclusieve bedrijfsvoering.

Door middel van een interactieve businesscase voor werkgevers en kandidaten wordt er getest of jij de zakelijke meerwaarde van diversiteit weet in te schatten. Ook wordt er ingegaan op het Charter Diversiteit waar veel werkgevers zich bij aan willen sluiten. Is dit slechts window dressing of gebeurt er ook wat achter de schermen? En wat is de rol van de SER nu eigenlijk in dit hele verhaal?

Meld je aan voor dit webinar en kom tot de kern van het onderwerp dat ons allemaal bezighoudt. Ga aan de slag met de tips & tricks die je krijgt en be the change!

Sprekers

Hussein Adam Dia, beleidsmedewerker Diversiteit in Bedrijf
Kelly Schmitz, HR Adviseur, Sociaal-Economische Raad


Datum: vrijdag 20 november
Tijd: 16:00 – 17:00 uur
Taal: Nederlands

Om deel te nemen aan dit webinar wordt er gevraagd om je te registreren op YGP.nl.