010 Inclusief gaat met nieuw elan werken aan een Rotterdamse arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Werkt jouw bedrijf ook aan een gevarieerd personeelsbestand en een inclusief bedrijfsklimaat? Sluit je dan aan bij 010 Inclusief! In dit netwerk helpen bedrijven, instellingen en maatschappelijke organisaties elkaar om diversiteit en inclusie op de werkvloer te bevorderen.

Op donderdag 17 juni vieren we dit bijzondere moment in de ontwikkeling van het netwerk met het online event ‘Tijd voor verandering’!

Bert Wijbenga, wethouder integratie, samenleven, handhaving en buitenruimte, spreekt over de stand van diversiteit op de Rotterdamse arbeidsmarkt. Derek Otte, stadsdichter van Rotterdam (2017/2018), geeft een spoken word voordracht. Ook geven ondernemers een kijkje in de keuken van de diversiteit in hun bedrijf en vindt er een paneldiscussie plaats tussen partners van het platform 010 Inclusief.

Praktische Informatie

Datum: donderdag 17 juni 2021
Tijd: 16:00 – 17.30
Plaats: Online
Aanmelden*: Klik hier voor het aanmeldformulier.

Vragen? Mail naar 010inclusief@ser.nl.

Download hier de uitnodiging in PDF. Uitgebreid programma volgt z.s.m. Uiterlijk 16 juni ontvang je een link voor deelname aan het event.

Dit event is exclusief voor werkgevers uit de stad en regio Rotterdam.
*Bij aanmelding rekenen wij op jouw online deelname.