Provinciaal Platform Diversiteit (PPD) Limburg en Stichting Meer Kleur en Kwaliteit (SMKK) organiseren samen de conferentie “Diversiteit en Inclusie op de werkvloer” op donderdag 1 juli a.s. Op deze dag gaan ze met u in gesprek over hoe u door een inclusieve organisatie meer diversiteit creëert. Maar wat is een inclusieve organisatie? Start je met diversiteit of inclusie? Hoe maak je de organisatie inclusiever? Meld je nog snel aan vóór 24 juni!

Gastsprekers op 1 juli zijn Madhu Mathoera en Rianne Letschert.

Madhu Mathoera helpt vanuit haar organisatie BE(E) Top of mind om aan de slag te gaan met diversiteit en inclusie; dit te herkennen, te erkennen en te omarmen. Op deze manier verbindt ze de verschillen van medewerkers en brengt deze in lijn met de visie en strategie van een bedrijf. Dit kan veel opleveren: de besluitvorming én resultaten verbeteren, medewerkers voelen zich gehoord en gewaardeerd en zijn meer betrokken. Ook gaat het verzuim omlaag.

Rianne Letschert is Rector Magnificus van de Universiteit Maastricht, een van de meest internationale universiteiten in Europa. De kracht van de Universiteit Maastricht schuilt in zijn diversiteit. Diversiteit dat verder gaat dan alleen quota en afspraken. Zij staan voor een omgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Immers, hoe meer perspectieven er zijn, hoe beter problemen opgelost kunnen worden.

Praktische informatie

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Datum: 1 juli 2021

Plaats: Congrescentrum ‘Het Forum’, Elmpterweg 50, 6042 KL Roermond.

Voor meer informatie over de workshops en het volledige programma, klik hier.